۹۰ درصد خربزه آبه که همراه با مواد قندی سریع جذب خون شده و انرژی تولید میکنه.
این میوه بهشتی یک آبرسان خوبه که چین و چروک رو از بین میبره و باعث درمان کک و مک و اگزما هست.
آب خربزه مثل یک لوسیون عمل میکنه و برای ترمیم خراش و سوختگی ها عالیه.پاک کننده و خوشبو کننده دهانه و باعث سفیدی دندونها هم میشه.
خربزه علاوه بر خودش، پوستش هم خاصیت داره؛مثلا از جویدن پوستش میتونی برای دندون درد و از دم کرده پوستش برای دفع سنگ کلیه و مثانه استفاده کنی.
موقع خرید هم حواستون باشه که اون خربزه هایی که پوست نازک و لطیف تری دارن و رگهرگه اند، شیرین تر و آبدارتر هستن.
اما خوردن خربزه هم آدابی داره که در ادامه بهش میپردازیم:
خربزه رو بین دو وعده غذایی بخورید چون سرعت هضم رو بالا میبره.
اما اگه صبح ناشتا یا توی سرما بخورید باعث فلج شدن میشه.
وقتی سرما خوردید هم سمتش نرید چون تب شدیدی رو به همراه داره.
زیاد خوردنش هم نفخ و درد روده و معده میاره.
کال خوردنش هم علاوه بر اینکه روی حافظه تاثیر منفی میذاره باعث ترسو شدن هم میشه.خوردن خربزه با عسل هم ممنوع؛ چون درد دل اذیت کننده ای به دنبالش میاره.
چون خربزه و عسل توی معده یه ماده سفت رو تشکیل میدن که هضمش واقعا برای بدن سخته.