سبزی خشک

تمامی نعمت هایی که خدا بهمون داده، کنارش دستور مصرف هم داره تا به بهترین شکل استفاده بشه و اسراف نشه.

مثلا بهترین مدل مصرف سبزی در مرحله اول، سبزی تازه هست.اما اینکه که میگن سبزی ها توی همه فصلی نیستن، یکم کار رو در رابطه با مصرف سبزی تازه دشوار میکنه.

آخه هرفصل میوه و سبزی متناسب با آب و هوای خودش رو داره و برای اینکه بتوتی توی هر فصلی، با آب و هواش سازگاری داشته باشی، بهتره که میوه و سبزی همون فصل رو استفاده کنی.

حالا اگه عطر و طعم بعضی سبزیجات رو خیلی دوست داری و میخوای توی فصل غیر خودش داشته باشی، بهترین روش نگهداریش خشک کردنشه؛

چون تا حد زیادی املاح و مواد مغذی سبزی رو نگه میداره.چرا سبزی خشک؟!وقتی سبزی خشک میشه خواصش بهتر حفظ میشه، مصرفش راحت تر و ماندگاریش نسبت به فریز شدش، بالاتره.همچنین میتونید پودرش رو بعنوان چاشنی به غذا‌ها و سالادها اضافه کنید.

حتی میشه از بعضی از اونها بعنوان دمنوش هم استفاده کرد.

چرا خشک کردن رو جایگزین فریز کردن سبزی کنیم؟!فریز کردن سبزی باعث میشه بعضی خواص سبزی از بین بره یا اینکه اثرش رو تغییر میده.مثلا بجای اینکه خونسازی کنه، خونسوزی میکنه؛

یعنی صفرای بد تولید میکنه که خودش باعث کم خونی میشه.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *