یه چیزایی رخنه کرده به فرهنگ کهن ما مثل خوردن هندونه
آخه تو سررررما
هندونه ؟!
میوه تابستونی که یکی از وظایفش آروم کردن حرارت بدنه، تو این فصل دقیقا حکمت وجودش سر سفره یلدا چی میتونه باشه؟
اما اگه واقعا فک میکنین نمیتونین ازش دست بکشین خب حتما راهکارهایی وجود داره که آسیبشو کاهش بده
نظر شما چیه؟
پس خودتون که حتما این اراده رو دارید که نخورید هندونه
ولی خوبه حواستون به وجود یه سری چیزا سر سفره تون باشه که خصوصا بچه ها حتما استفاده کنن
که جلوی ضررهای احتمالی درهم خوری و نابجا خوری گرفته شه
مثل همون راهکارهایی که خودتون دادین
استفاده از قوتو یا انواع مغز ها خصوصا اگه نمک طبیعی داشته باشند که خود نمکم گرمه. بدون زیاده روی بخورید با کیییف
توی چاییتون یک تیکه زنجبیل یا پودرش یا حداقل یک تیکه دارچین بندازید یا اگه خود دمنوش زنجبیل تو خونه تون مشتری داره که چه بهتر
میتونید یک کم نمک طبیعی بپاشید رو هندونهتون، البته بدون اینکه بچه ها بفهمن
فالوده سیب هم میتونه خیلی کاربردی باشه سیب رنده شده یا میکس شده+کمی عسل+پودر زنجبیل+ زعفران+ گلاب
یه طعم عجیب و دوست داشتنی و پر از خاصیت
حتی اگه احساس سرماخوردگی داشتین میتونین یک کم آبلیمو تازه هم بهش اضافه کنید
کماچ سهن و کلمپه هم که جزء لاینفک و حکیمانهی سفره یلدای کرمونیاست
به جای آب هم میتونید خانواده رو مهمون یه شربت عرق نعنا یا گلاب خوشمزه بکنید