کیا بامیه دوست دارن؟
شیرینیش نه هاااا که کلی هم ضرر داره
میوه ی گیاه بامیه که میخوام دستور پخت خورشتش رو امروز براتون بذارم
خواصش رو میدونین؟
بامیه از ارزش غذایی بالایی برخورداره
مواد مغذی زیادی داره که برای سلامت ,درمان و زیبایی تاثیر فوق العاده داره
کلسیم ( که از #پوکی_استخوان جلوگیری میکنه)، پتاسیم (ضد #فشارخون)،کالری، پروتئین،چربی مفید، کربوهیدرات،فیبر،قند، ویتامین A
اینم دستور پختش
مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
بامیه ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
زردچوبه و نمک و ادویه دلخواه به میزان لازم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار لازم
روغن طبیعی دو قاشق غذا خوری
سیب زمینی خلالی برای تزئین
حالا برای پختش این مراحل رو انجام بده:
اول گوشت رو همراه پیاز تفت میدیم
زردچوبه و یکی دو تا قاشق رب انار و ابلیمو و نمک رو هم اضافه میکنیم و میذاریم بپزه
بعد از پخت گوشت، بامیه ها رو که یه کوچولو ساقه اش رو بریدیم و کمی هم با روغن تفت دادیم به خورشت اضافه میکنیم
بعد یه قاشق مرباخوری ادویه خورشتی هم میریزیم و میذاریم حدود نیم ساعت بپزه تا جا بیفته
نکته : آب خورشت رو به اندازه بریز که بعدا مجبور نشی آب بریزی چون خورشت بی مزه میشه موقع پخت بامیه سعی کنید زیاد هم نزنید چون بامیه ها وا میره و مایع داخل بامیه با خورشت قاطی میشه و حالت لزج میگیره
نکته اخر هم اینکه بامیه ها رو با حرارت ملایم بپزید.