کیا بامیه دوست دارن؟

شیرینیش نه هاااا که کلی هم ضرر داره 

 میوه ی گیاه بامیه که میخوام دستور پخت خورشتش رو امروز براتون بذارم

خواصش رو میدونین؟

بامیه از ارزش غذایی بالایی برخورداره

مواد مغذی زیادی داره که برای سلامت ,درمان و زیبایی تاثیر فوق العاده داره

 کلسیم ( که از #پوکی_استخوان جلوگیری میکنه)، پتاسیم (ضد #فشارخون)،کالری، پروتئین،چربی مفید، کربوهیدرات،فیبر،قند، ویتامین A

اینم دستور پختش 

 مواد لازم برای ۶ نفر 

 گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم‌

بامیه ۵۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد متوسط

زردچوبه و نمک و ادویه دلخواه به میزان لازم

رب انار ۲ قاشق غذاخوری

 آبلیمو به مقدار لازم

روغن طبیعی دو قاشق غذا خوری 

سیب زمینی خلالی برای تزئین

 

حالا برای پختش این مراحل رو انجام بده:

 اول گوشت رو همراه پیاز تفت میدیم 

 زردچوبه و یکی دو تا قاشق رب انار و ابلیمو و نمک رو هم اضافه میکنیم و میذاریم بپزه

بعد از پخت گوشت، بامیه ها رو که یه کوچولو ساقه اش رو بریدیم و کمی هم با روغن تفت دادیم به خورشت اضافه میکنیم

بعد یه قاشق مرباخوری ادویه خورشتی هم میریزیم و میذاریم حدود نیم ساعت بپزه تا جا بیفته

نکته : آب خورشت رو به اندازه بریز که بعدا مجبور نشی آب بریزی چون خورشت بی مزه میشه موقع پخت بامیه سعی کنید زیاد هم نزنید چون بامیه ها وا میره و مایع داخل بامیه با خورشت قاطی میشه و حالت لزج میگیره

نکته اخر هم اینکه بامیه ها رو با حرارت ملایم بپزید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *