بیشترین اعتراضی که به مصرف روغن های طبیعی میشه👈 قیمت بالا و در دسترس نبودن یا نگرانی از بابت اصل نبودنشون هست
راجع به قیمت شاید به ظاهر اینطور به نظر بیاد چون طبق مصرف بالای روغن صنعتی توی غذا، تصور بر اینه که مصرف روغن طبیعی هم به همین مقداره
ولی خب همینطور که این کلیپ رو میبینید
بازم پیشنهاداتتون بدین ببینیم برای قیمتش چکار میشه کرد🤨
حالا خوب فکر کن، آیا قلب با این حجم کار و این اهمیت بالاش برای سلامتی و طول عمر ما ارزشش از موتور ماشین کمتره⁉️
همه چون مطمئن هستن که روغن بد با ماشین چکار میکنه، برای همین واسش هزینه میکنن که پیشگیری کنن از هزینه بیشتر
⚠️ خب چرا همین نگاه با این دلیل قانع کننده رو واسه قلب ندارن؟ 🤨
بارها راجع به بهترین روغن ها گفتیم ولی بعضیا اصرار دارن که از روغن کنجد و یا شحم و یا ارده کنجد استفاده کنن و همش سوال میپرسن ما چکار کنیم🙄
درجه بندی مصرف روغن های خوراکی
1⃣ روغن زیتون 👈 طبع معتدل
مناسب برای همه ی مزاج ها
🫒 تا میشه سعی کنید جا پای روغن زیتون رو به عنوان اصلی ترین روغن مصرفیتون محکم کنید
2⃣ روغن زرد گاوی 👈 طبع معتدل رو به سرد
🐂 بهترین روغن حیوانی که طبق روایت شفای دردهاست.
3⃣ روغن دنبه گوسفند 👈 طبع گرم
🐑 داشتن فعالیت بدنی با مصرف این روغنهای حیوانی مهمه
4⃣ روغن شحم گاو 👈 طبع سرد
🐂 برای افراد با طبع گرم مناسبه نه همه
5⃣ روغن ارده کنجد👈 طبع گرم
برای افراد با طبع سرد مناسبه
در مناطق گرم و خشک و در تابستان توصیه نمیشه
6⃣ روغن آفتابگردان👈 طبع گرم
🌻 طولانی مدت نباید مصرف بشه